Ecotools BOHO luxe set - review - Green For Beauty

Ecotools BOHO luxe set - review




Обожавам бохо стила ,а когато и любимите ми четки са преобразени в този етно/бохемски стил ... тотално се влюбих


Boho е част от новата празнична колекция на ecotools ,всички комплекти са направени под формата на подарък . Мисля,че това са ми най-любимите четки ,изобщо. Цветове,принтове,дизайн ,просто нямам какво да добавя или да махна.
Това е първата им колекция на комплект ,който е с двойни дръжки ,което го прави икономичен и много удобен. Включва ключови четки за един цялостен грим . Общо 6 . Всяка четка си има и надпис със предназначение ,но определено мога да нарека четките мултифункционални .

Разбира се четките са изработени от еко косъм (високо технoлогичен теклон) ,което е най-хубавият и луксозен косъм при четките за грим , дръжките са от бамбук и рециклиран алуминий.





1)Четка за пудра и руж
Дизайна на косъма е тип airbrush ,тоест самите косми не са твърде гъсти ,има разстояние между тях ,за да направи разнасянето на продукта ,лесен ,а ефекта гладък и съвсем лек(въздушен) върху кожата. Също така изпробвах да сложа минерален фон дьо тен с четката и сработи доста добре,ако нанасяме минерален фон дьо тен с подобна четка е добре да стиснем леко главата на четката,за да може косъмчетата да станат по гъсти и плътни ,което ще уплътни и продукта върху кожата.Формата на главата за руж е със страхотен дизайн , бих казала по -подходяща за хайлайтър или фиксиращи пудри, пробвах я и с контуриращ бронзант .






3)Четка за Фон дьо тен и коректор

Косъмът е идеално гладък,като коприна ,намерих ,че е идеална комбинация с коприненият фон дьо тен на ZAO ,допълват се идеално . Главата на коректора е мини вариант на четката за фон дьо тен ,също толкова гладка ,може да се използва с минерален коректор ,течен и кремообразен.


4)Четка за сенки и очна линия
Само с тази една четка 2 в 1 ,успях да създам цялостна визия за дневен грим , успех да нанеса основа,цвят, блиндирах кафяв цвят в ъгълчето на окото а ,плоската част използвах за подчертаване на линията на окото с тъмно кафяв цвят.
Четката е много подходяща и за вежди , тъй като косъмът и е изключително тънък и може да се работи прецизно с нея .

Страхотният несесер с четките също е със страхотни етно мотиви и е идеален за съхранението им.







Единствената ми забележка е ,че визията е по-скоро лятна отколкото коледна, мисля че ,ако бяха пуснали серията това лятo щеше да е доста по-успешна ,а за коледен стил отново можеха да се придържат към бохемските принтове ,но това си е тяхната стратегия.
Другото много жалко е ,че комплектите са limit edition ,тоест са само за този сезон ,но пък ecotools са ни уверили ,че са ни подготвили още нови изненади и преобразяване на цялостната визия на бранда ... определено нямам търпение .

Moжете да откриете от официалният им представител за България

Комплектът може да бъде закупен директно от сайта на  EcotoolsBulgaria 

А вие какво мислите за бранда ? И харесва ли ви тази визия ?

Няма коментари